Een Starbucks dieet kan helpen om fors gewicht te verliezen

Een Starbucks dieet kan helpen om fors gewicht te verliezen

Beperk het aantal calorieën tot 1,000 per dag

Starbucks is in de Verenigde Staten natuurlijk een begrip, maar de keten van koffieshops is langzaam maar zeker de wereld aan het veroveren. In de koffieshops kan ook een lichte maaltijd genuttigd worden. Het zal sommige mensen ongetwijfeld verbazen, maar zo’n Starbucks dieet kan helpen om fors gewicht te verliezen. Een Amerikaanse vrouw slaagde er in om over een periode van twee jaar bijna overtollige kilo’s kwijt te spelen.

Beperk het aantal calorieën echter tot 1,000 per dag, zoniet zal het weinig zin hebben om een Starbucks dieet te volgen. Het tellen van het aantal aanwezige calorieën kan wat tijd en moeite vergen, maar na een tijdje zal je perfect in staat zijn om de juiste porties te consumeren. Uiteraard zijn lekkere zaken als muffins en croissants te vermijden wegens te calorierijk. Kies ook bij Starbucks steeds voor gezond eten.

Men's Health magazine was rond 2008 de eerste om uit te pakken met een afwijkende dieet dat niettemin succesvol was gebleken. Het was een bizar verhaal van een jongeman die als student aan een Amerikaanse universiteit meer dan 120 overtollige kilo’s kwijtspeelde op een dieet van alleen sandwiches. De buitenwereld reageerde aanvankelijk verbouwereerd, maar al snel bleek dat er wel meer vreemde afslankingsplannen circuleren.

Alan Aragon, dokter en adviseur gezondheidsproblemen bij Men’s Health, vindt het niet zo gek dat dergelijke dieëten slagen. Want een dieet waarbij precies dat wat iemand graag lust mag gegeten worden, is uiteraard makkelijker vol te houden. Een aantal voedingsspecialisten verzamelden een aantal verhalen over mensen die op een bizarre manier heel wat kilo’s wisten kwijt te spelen.

Syndicatie