Ophrah Winfrey zet de schouders onder Weight Watchers

Ophrah Winfrey zet de schouders onder Weight Watchers

Weight Watchers houden de kilo’s onder controle

Bent u die overtollige kilo’s meer dan beu? Het is misschien een magere troost, maar in dat geval bent u zeker niet alleen. Steeds meer mensen doen steeds meer wanhopige pogingen om de strijd tegen obesitas te winnen, meestal met bitter weinig succes. Maar ze kunnen nu beroep doen op een nieuwe bondgenote en dat is zeker niet de eerste de beste. Het betreft namelijk niemand minder dan de Amerikaanse televisievedette Ophray Winfrey.

Winfrey’s rollen bij Weight Watchers houden het volgende in: Lid – Winfrey volgt het programma en zal gaandeweg eerlijk haar ervaringen en mening delen Bestuurslid en adviseur – Winfrey brengt inzicht en strategie op vlak van programmaontwikkeling en uitvoering die niet alleen gebaseerd zijn op haar eigen ervaringen als lid, maar ook op haar talent om mensen te bereiken en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Winfrey zal nieuw uitgegeven aandelen kopen die 10% vertegenwoordigen van de uitgegeven aandelen en zal opties ontvangen voor een aanvullende 5% van de verwaterde aandelen.

“Weight Watchers en Oprah Winfrey vormen een sterke combinatie”, zei Ray Debbane, Voorzitter van de Raad van Bestuur, Weight Watchers International, Inc. “Oprah is een natuurtalent als het aankomt op connecteren met mensen op een zeer persoonlijk niveau om een inspiratievol leven te leiden”. Deze samenwerking zal onze transformatie versnellen en zal onze mogelijkheden om het leven van miljoenen mensen te beïnvloeden substantieel uitbreiden.

Weight Watchers International, Inc. is de grootste afslankorganisatie ter wereld met een netwerk van filialen in 30 landen. In België vond de eerste Weight Watchers meeting plaats in 1975. Weight Watchers wil de relatie van zijn leden met voeding weer normaliseren. Daarom houdt het elke week meer dan 40.000 bijeenkomsten wereldwijd. Leden krijgen ondersteuning vanuit de groep en leren er gezonde eetgewoonten, het belang van beweging en hoe hun gedrag aan te passen.

Daarnaast biedt Weight Watchers ook innovatieve producten en diensten aan via het web en via apps, waarmee het een van de belangrijkste organisaties is op vlak van digitale afslankproducten. Weight Watchers biedt een breed gamma producten, publicaties en programma’s aan voor al wie zijn of haar gewicht onder controle wil houden of verliezen. Voor meer informatie over Weight Watchers kunt u terecht op www.weightwatchers.be.

Syndicatie