Kan goedkoop Bulgaars medicijn op basis van planten helpen stoppen met roken?

Kan goedkoop Bulgaars medicijn op basis van planten helpen stoppen met roken?

Kansen om effectief te stoppen met roken zouden verdubbelen, zo blijkt uit nieuwe studie

Er wordt al jarenlang gezocht naar een werkzaam middel om te stoppen met rokken, maar tot dusver zonder veel succes. Er zijn heel wat hulpmiddelen op de markt, maar geen van allen kunnen kansen op succes garanderen. In veel gevallen slaagt de roker er alleen maar in om zijn consumptie van sigaretten te reduceren, zonder echter volledig te kunnen stoppen.

Er komen regelmatig ook nieuwe medicijnen (als we dit woord mogen gebruiken) op de markt, die in de meeste gevallen echter niet veel meer kansen op succes garanderen dan de al bestaande. Maar misschien is er in Oost-Europa nu eindelijk toch een doorbraak gerealiseerd. 

Kan een goedkoop Bulgaars medicijn op basis van planten ons met redelijke kansen op succes helpen stoppen met roken? Volgens de medische wetenschap bestaat die kans inderdaad, met als bijkomend voordeel dat het een zeer goedkoop geneesmiddel betreft. Bovendien zou het al enkele tientallen jaren bestaan.

De kansen om effectief te stoppen met roken zouden door het gebruik van Tabex verdubbelen, zo blijkt uit een nieuwe studie De resultaten van dat onderzoek werden in het New England Journal of Medicine gepubliceerd. Er werden testen gedaan bij 740 mensen de resultaten daarvan waren bijzonder hoopvol.

Sopharma Chief Executive Officer Ognian Donev en Rick Stewart, voormalige CEO van Amarin Corporation, zijn nu op zoek naar 20 miljoen dollar om meer testen met het geneesmiddel te kunnen doen, waarna het medicijn op grote schaal gecommercialiseerd kan worden. Bovendien wordt er uitgekeken naar marketingpartners voor de commercialisering. We houden u in ieder geval op de hoogte van de verdere vorderingen in verband met de ontwikkeling van het geneesmiddel.

Syndicatie