Hoe kan ik op een prettige manier mijn sexuele lust (libido) verhogen?

Hoe kan ik op een prettige manier mijn sexuele lust (libido) verhogen?

Probeer uw sexuele fantasie te prikkelen door een paar verrassende dingen te doen

Op een bepaalde manier kunnen iemands sexuele lusten aangewakkerd worden door meer spirituele dingen te doen. Op het gebied van fantasie kunnen heel wat koppels nog iets bijleren. Vaak wordt in verband met een afnamen van de sexuele driften naar pillen verwezen, maar die zijn zeker niet alleen zaligmakend. Sex is op de eerste plaats een ding van het hoofd en pas daarna van het onderlijf.

Probeer dus om uw sexuele fantasie te prikkelen door een paar verrassende dingen te doen, dingen die de zin in sex stimuleren. Hilda Hutcherson, dokter, klinisch professor obstetrics en gynecologie aan de Columbia University Medical Center en auteur van het boek Sex and Pleasure: A Woman's Guide to Getting the Sex You Want and Need and Deserve, wordt wereldwijd erkend als experte op het vlak van sexuele stimulansen. Zij merkte terecht op dat de hersenen de belangrijkste sexuele organen zijn. Het komt er dus op aan om die op de eerste plaats te stimuleren.

Hutcherson geeft een aantal adviezen die het sexleven gevoelig kunnen verbeteren. Dit zijn haar tips:

Gebruik uw bed om in te slapen en bedrijf sex op andere locaties. De keuken komt in aanmerking, evenals de wasplaats, het salon enzovoort. Ook sex in de sofa, op de keukentafel of zelfs in het hondenhok kan (bij wijze van spreken) de zin in sex stimuleren.

Plan sex niet, maar maak gebruik van het moment. Gooi dus de kleren aan de kant wanneer beide partners zin hebben in een stoeipartij.

Kleine dingen kunnen de zin in sex stimuleren. Hutcherson signaleert bijvoorbeeld het sturen van pikante briefjes naar elkaar, briefjes waarvan een ophitsend effect uitgaat.

Nieuwe kleding kan de zin in sex stimuleren. Sexy lingerie kan bijvoorbeeld wonderen doen, maar ook andere kledingstukken (laarzen bijvoorbeeld) kunnen de zin in sex stimuleren.

Sexspeeltjes zijn zeker niet uit den boze, wel integendeel. Hetzelfde geldt voor pornoliteratuur, erotische video's, sex op internet enzovoort.

Hutcherson wijst er op dat er zo veel dingen zijn die de sexuele driften kunnen stimuleren, het komt er gewoon op aan om er werk van te maken. De sleutel van een succesvol sexueel leven zit volgens haar in variatie. Dat betekent echter niet dat de algemene lichamelijke conditie moet verwaarloosd worden. Om sexueel in topform te blijven, is het raadzaam om te wandelen, te joggen enzovoort. Het daarbij gerealiseerde lichaamsverlies is mooi meegenomen.

Syndicatie