Kan een kleine penis een vrouwelijke partner al dan niet bevredigen?

Kan een kleine penis een vrouwelijke partner al dan niet bevredigen?

Bij penetratie kan een kleine penis er mogelijk niet in slagen om vrouwen te bevredigen

Mannen met een (te) kleine penis zullen vaak sexueel gefrustreerd rondlopen, zij durven met hun klein geslachtsorgaan soms geen vrouwen te benaderen. Algemeen is geweten dat het lid van een man vaak zijn trots uitmaakt. Wie een ‘grote’ heeft, zal daar graag mee uitpakken, iemand met een ‘kleintje’ zal die in de mate van het mogelijke proberen te verstoppen. Maar eigenlijk stellen deze mannen zich een veel belangrijkere vraag.

Kan een kleine penis vrouwen al dan niet bevredigen? Het antwoord op deze vraag is tweezijdig. Bij penetratie kan een kleine penis er mogelijk inderdaad niet in slagen om vrouwen te bevredigen. Sommige vrouwen liggen tijdens de geslachtsdaad gewoon te wachten tot alles voorbij is, ze voelen van de penetratie zelf weinig of niets.

Sex is echter meer dan alleen maar penetratie. Wie met een kleine penis rondloopt, zal dit op een andere manier compenseren. Het is voor een man met een kleine lul perfect mogelijk om zijn vrouw of vriendin op andere manieren te bevredigen. Het probleem van een te klein geslachtsorgaan moet dus zeker niet overroepen worden.

Syndicatie