Sex: sexueel genot kan worden verstoord door boeren, scheten en andere lichaamsgeluiden

Vijf vervelende situaties die iemand in vergelegenheid kunnen brengen

In het leven van ieder mens zijn er situaties waarin hij of zij zich een paar duizenden kilometers ver weg zou wensen. Af en toe is het namelijk of uw lichaam zich tegen u keert en u in hoogste mogelijke graad van verlegenheid wenst te brengen. Dergelijke momenten gaan zich bij voorkeur voordoen op een moment dat het u het minst past. Vaak speelt de stress een rol. U bevindt zich in stresserende omstandigheden en uw lichaam reageert op die stress-situatie. Helaas voor u op een manier die minder prettig is.

Volgens de dokters hoeft u zich over dergelijke situaties geen zorgen te maken, ze overkomen iedereen wel eens ooit in zijn of haar leven. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, daarmee is de schaamte die u meteen bekruipt nog nog niet overwonnen.

In deze mini-serie beschrijven we vijf van dergelijke situaties waarbij u liever op de maan zou zitten dan waar u zich op dat moment bevindt. Algmeen geldt dat u de onverwachte geluiden die uw lichaam maakt of de onverwachte dingen die gebeuren maar beter negeert. Vanzelfsprekend kan het geen kwaad om u telkens ook te verontschuldigen.

5. Sex: sexueel genot kan worden verstoord door hikken, boeren, scheten en andere lichaamsgeluiden

Af en toe worden nachtmerries bewaarheid. Stel dat u een fantastische nieuwe man/vrouw hebt ontmoet waar het ongelooflijk goed mee klikt. Op een bepaald moment is de tijd rijp voor sex, maar die wordt plots bruusk verstoord door hikken, boeren, scheten en andere lichaamsgeluiden. Op het meest intieme moment wordt u zodoende eens te meer geconfronteerd met de beperkingen van uw lichaam.

Het hierboven gegeven aanbod aan ongewenste lichaamsuitingen (wanneer we dat woord mogen gebruiken) kan nog aangevuld worden met bijvoorbeeld verlies van urine. Het probleem is het volgende: tijdens het hebben van sex, vooral tijdens het orgasme, verliest u de controle over bepaalde spieren en het is dat controleverlies dat aan de basis van de vervelende lichaamsgeluiden of aan het verlies van urine ligt.

Wat u niet mag doen, is het vermijden van sex vanwege dit soort problemen. Hou er steeds rekening mee dat uw partner met dezelfde problemen kan worden geconfronteerd. U kan uiteraard allerlei voorzorgsmaatregelen treffen, maar die kunnen niet garanderen dat onverwachte geluiden of urineverlies voorkomen kunnen worden. Vermijd in ieder geval zwaar te tafelen voor het hebben van sex. Ook sterk gekruide gerechten worden beter gemeden. Zowel vervelende lichaamsgeluiden als het verlies van urine kunnen daar deels door voorkomen worden. Gebeurt er toch ‘iets', dan u zich beter excuseren en vervolgens verder doen waarmee u bezig waart. 

Syndicatie